Ionut Stroe : Mai multe taxe în plus înseamnă mai multă sărăcie pentru fiecare dintre noi.

0
166

Deputatul Ionuţ Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL, afirmă că o suprataxare a firmelor ar duce la preţuri mari şi nu crede că are vreun sens o astfel de măsură.

“Mai multe taxe în plus înseamnă mai multă sărăcie pentru fiecare dintre noi. O suprataxare ar duce la preţuri mari, pentru că în economia reală, firmele trebuie să scoată banii aceia de undeva. Nu cred că o astfel de taxă are vreun sens şi în final probabil se va renunţa la idee.

Prin suprataxare, statul ar ajunge de fapt tot la portofelul tău, al meu, al tuturor. Ar creşte presiunea pe care fiecare o suportăm din inflaţie. Şi nu ne permitem asta. Sunt sigur că experimentele ratate din trecut au fost o lecţie pe care să n-o mai repetăm. Nu e cazul să demonizăm pe cineva. Prin criză trebuie să trecem toţi, împreună. Şi firmele, la fel ca oamenii de rând, trec prin probleme multiple.

Inflaţia a ajuns şi la ele şi a le suprataxa acum înseamnă să le luam oxigenul, să le frânăm, să le tragem pe dreapta sau să le oprim din dezvoltare şi investiţii. Sunt liberal, însă toate lucrurile astea sunt dincolo de ideologie – sunt lucruri din viaţa reală, cu oameni reali, cu afaceri reale şi cu oameni ca noi”, a scris Ionut Stroe, joi, pe Facebook.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here