Ionut Stroe , Ministrul Tineretului si Sportului : Copii vor primi vouchere de 300 de lei!

0
35

Azi a avut loc o conferinta de presa organizata de Ministrul Tineretului si Sportului, Ionut Stroe, legata de prezentarea masurilor pe sport si tineret din Planul National de Investitii si Relansare Economica „Recladim Romania”

„Copiii care se inscriu la cluburile sportive pentru a face performanta vor primi vouchere de 300 lei per copil pentru cheltuielile pentru echipament.

Vor fi 100.000 de beneficiari, iar bugetul total este de 30.000.000 de lei. Programul va incepe in toamna. Vrem sa-i indreptam pe cei care practica sport intr-un cadru organizat.

Vom construi 12 complexuri sportive, 8 bazine olimpice, 5 Sali Polivante, cu o capacitate in 5.000 si 16.000 de locuri, 5 patinoare artificiale, 250 de sali de sport si 400 de baze sportive.

Vom acorda sprijin cluburilor private si de stat, chiar si federatiilor. Vor fi granturi de maximum 200.000 de euro. Suma toata e de 180 de milioane de euro, din bani europeni.

Vorbim de investitii in terenuri de antrenament, de centre de recuperare medicala, noi tehnologi. Din estimari, numarul beneficiarilor va fi de aproximativ 1.500 de structruri sportive.” a declarat Ministrul Tineretului si Sportului, Ionut Stroe.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here