ISJ Dolj : Elevii de 10 ai județului au fost premiați!

0
312

Astăzi, 26 septembrie, în Amfiteatrul ISJ Dolj, a avut loc premierea celor 25 de elevi doljeni care au obținut media 10 la examenele naționale: 24 de elevi care au obținut media 10 la Evaluarea Națională și o elevă care a obținut media 10 la Examenul Național de Bacalaureat.

Premierea elevilor a avut loc în prezența inspectorului școlar general, prof. dr. Daniel Alexandru Ion, a inspectorilor școlari generali adjuncți, prof. Irina Ștefana Broscaru și prof. Aida Ionescu, a elevilor și a părinților, a directorilor unităților școlare de proveniență a elevilor premiați și a inspectorilor școlari.

Premiile au fost acordate din fonduri alocate de Ministerul Educației, conform Ordinului nr. 6064/31.08.2023 privind aprobarea listelor beneficiarilor de stimulente financiare, absolvenții care au obținut media 10 la evaluarea națională pentru absolvenții clasei a VIII-a, sesiunea 2023 și la examenul național de bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2023 și a modalității de acordare a acestor stimulente, cuantumul stimulentului financiar acordat pentru fiecare absolvent este de : 2.000 lei pentru fiecare absolvent al învățământului gimnazial care a obținut media 10 la Evaluarea Națională, sesiunea 2023; 5.000 lei pentru fiecare absolvent al învățământului liceal care a obținut media 10 la examenul național de bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2023.

Numele celor premiati sunt pe pagina de facebook ISJ Dolj.

ISJ Dolj : Elevii de 10 ai județului au fost premiați!
ISJ Dolj : Elevii de 10 ai județului au fost premiați!

„Felicitări, dragi elevi, pentru performanțele deosebite și succes în continuare! Media 10 este o răsplată pentru munca depusă de-a lungul anilor de școală.
Felicitări tuturor profesorilor pentru munca depusă, pentru dăruire, sprijin, pentru pentru atenție și răbdare!
Felicitări unităților școlare ai căror elevi au urcat județul Dolj pe podiumul national!
Felicitări părinților pentru încredere și dăruire necondiționată!”, au transmis reprezentantii ISJ Dolj.

“Suntem într-un moment emoţionant. Ne bucurăm de copiii aceştia, care au obţinut performanţe extraordinare. Suntem mândri de ei. Am trecut printr-un an dificil, venit după perioadele grele de după pandemie. Efortul copiilor, părinţilor şi bunicilor acestora , cadrelor didactice a fost imens. Creăm toate condiţiile pentru un învăţământ de calitate. Ministerul Educaţiei se implică în dezvoltarea şi stimularea performanţelor. Voi, cei premiaţi, sunteţi modele pentru colegii voştri”, a precizat prof. dr. Daniel Alexandru Ion, inspector şcolar general al învăţământului doljean.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here