ISJ Dolj organizeaza TARGUL OFERTELOR EDUCAȚIONALE – PRIMUL PAS SPRE VIITOR

0
251

Luni, 22 mai 2023, între orele 09:00-14:00, în holul central al Universității din Craiova se va desfășura TARGUL OFERTELOR EDUCAȚIONALE – PRIMUL PAS SPRE VIITOR.

Activitatea este organizată de către Inspectoratul Școlar Județean Dolj în parteneriat cu Universitatea din Craiova și Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Dolj.

În cadrul Târgului, unitățile de învățământ liceal și profesional din județul Dolj își prezintă Oferta Educațională pentru anul școlar 2023-2024.

Toți cei interesați, părinți, elevi, cadre didactice, pot vizita Târgul Ofertelor Educaționale pentru anul școlar 2023-2024 în intervalul orar 9.00-14.00. Așteptăm la acest eveniment în special elevii claselor a VIII-a din mediul urban și rural.

Deschiderea oficială va avea loc la ora 10:00 în prezența reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Dolj, a reprezentanților Universității din Craiova și a reprezentanților unităților de învățământ.

Târgul Ofertelor Educaționale își propune consilierea și îndrumarea tinerilor absolvenți în vederea alegerii liceului și profilului dorit.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here