Astăzi, 17 aprilie 2024, s-a desfășurat proba scrisă E.d) – proba la alegere a profilului și specializării pentru elevii care au susținut simularea județeană a examenului național de Bacalaureat.
La simularea probei la alegere a profilului și specializării din cadrul examenului național de bacalaureat, procentul de prezență este de 66,12%.

Comunicarea rezultatelor atât la simularea Evaluării Naționale, cât și la simularea examenului de bacalaureat se realizează în data de 26 aprilie 2024.

Rezultatele obținute la simulare nu vor fi publice. Acestea sunt analizate la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ în care s-au desfăşurat aceste simulări, prin discuţii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, şedinţe cu părinţii, precum şi la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri pentru îmbunătăţirea performanţelor şcolare.

Notele obţinute la simulările județene nu se trec în catalog.
Prin excepţie, la solicitarea scrisă a elevului/părintelui, notele obţinute la simulările județene pot fi trecute în catalog.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *