În data de 25 aprilie 2024, la sediul I.S.J. Dolj, ora 11:00, Inspectoratul Școlar Județean Dolj va premia unitățile de învățământ cu cel mai interesant calendar de activități dedicate Zilei educației financiare, ce s-au desfășurat în perioada 11-26 aprilie 2024, în baza unui Raport sintetic care a cuprins activitățile dedicate acestui eveniment. Activitățile s-au desfășurat în cadrul concursului școlar organizat de Inspectoratul Școlar Județean Dolj cu ocazia celebrării Zilei educației financiare.

Este cea de a doua ediție a acestui concurs, pentru premierea din acest an fiind alocată suma de 8000 lei, conform precizărilor Ministerului Educației.
La festivitatea de premiere vor participa, alături de reprezentanții I.S.J. Dolj, directori ai unităților de învățământ, cadre didactice și elevi, reprezentanți ai instituțiilor bancare reprezentative cu care Inspectoratul Școlar Județean Dolj a încheiat protocoale de colaborare pentru derularea unor programe educaționale de educație financiară a elevilor.

Este un prilej deosebit pentru a evidenția importanța activităților de educație financiară pentru elevi. Vor participa domnul dGeorge Sebastian Perpelea, doctor în economie, director regional, Sucursala regională a Băncii Naționale a României, doamna Daniela Plopșoreanu, director ING Bank, Sucursala Olteț Craiova și domnii Paul Handro, director zonal Retail-Banca Comercială Română, respectiv Marin Călărașu, director Grup BCR.

Facem precizarea că, în perioada 11-26 aprilie 2024, în baza Notei Ministerului Educației – DGIP nr.27340/08.04.2024 și având în vedere prevederile art.2 din Legea nr.83/11.04.2022 pentru Instituirea zilei de 11 aprilie ca ”ZIUA EDUCAȚIEI FINANCIARE”, Inspectoratul Școlar Județean Dolj a solicitat unităților de învățământ să organizeze manifestări publice, simpozioane, seminare, mese rotunde sau alte tipuri de evenimente publice dedicate Zilei educației financiare. Unitățile de învățământ au fost încurajate să implice în organizarea acestor activități instituții publice și private care activează în domeniu.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *