ISLAZUL COMUNEI CARPEN ESTE DISTRUS DE BULDOEXCAVATORUL PRIMARIEI

0
71

Sambata , buldoexcavatorul primariei Carpen avea program de lucru . Lucrarile facute doar pe hartie sunt cele care dau frisoane actualei administratii iar din disperare primarul a dat ordin sa remedieze o parte din drumurile comunei Carpen .

Interesant este faptul ca se repara un drum fara avize , fara nici o documentatie si dupa apare in acte (reparatie demiliarde cu piatra concasata,balast) .

Este o chestiune de timp pana reprezentantii Ministerului Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei vor da curs solicitarii facute de catre senatorul PNL Dolj , Mario Ovidiu Oprea care a adus in discutie de la tribuna Senatului problemele cu care se confrunta cetatenii comunei Carpen ..

„Am primit o sesizare din partea locuitorilor comunei Carpen, judetul Dolj, prin care mi se aduc dovezi ale unui dezmat pe bani publici, cu pretextul unor lucrari de utilitate publica. In realitate, avem lucrari incepute si neterminate sau finalizate dar total ineficiente pentru ca sunt realizate prost.
Numitorul comun al acestor lucrari finantate prin PNDL II este pretul supraevaluat. Va dau doar doua exemple din ceea ce mi-a fost semnalat: doua grupuri sanitare la scoala Carpen – 133.000 lei, lucrarea platita si nefinalizata; sistemul de canalizare comuna Carpen – 5 milioane euro, platit si nefunctional. Lucrarile de asfaltare, de asemenea, din satul Cleanov, comuna Carpen, care s-au oprit doar la faza de pietruire.” a transmis senatorul PNL Dolj , MARIO OVIDIU OPREA catre Ion STEFAN, Ministrul lucrarilor publice, dezvoltarii si administratiei.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
Citeste si ...  Coronavirus : Actualizare situatie epidemiologica – cazuri coronavirus in Dolj

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here