Italienii care au ajuns din greșeală la Craiova își petrec vacanța în țara noastră …

0
171

Paola și Massimo, originari din Quarate (Bagno a Ripoli), s-au pornit sâmbătă, 13 august 2022, cu avionul din Italia pentru a ajunge în Cracovia, dar au ajuns, spre marea lor surpriză, în România.

„Partenerul meu a mers la o agenție de turism din Florența pentru a cumpăra două bilete de avion spre Cracovia (Polonia), unde ne așteptau niște prieteni. În schimb, am plecat de pe aeroportul din Bologna și am ajuns la Craiova (România). La început ne-am amuzat de ceea ce ni s-a întâmplat, dar apoi ne-a deranjat situația”, a declarat Paola la acea dată.

La o săptămână de la nefericita întâmplare însă, cei doi italieni se declară chiar mulțumiți de situație și se simt norocoși că au posibilitatea să descopere țara noastră.

„În orice caz, vacanța noastră merge foarte bine, descoperim o țară foarte frumoasă.”

Acestea sunt cuvintele pe care cei doi cetățeni italieni, ajunși din greșeală la Craiova în loc de Cracovia (Polonia), le-au transmis reprezentanților aeroportului din Craiova, care i-au contactat pentru a le face vizita în țara noastră cât mai plăcută.

„Totul merge bine, din fericire, am fost norocoși să ajungem aici, în frumoasa voastră Românie, pe care o descoperim încetul cu încetul”, a spus Paola, citată astăzi, 20 august 2022, într-o postare publicată de Aeroportul Internațional Craiova pe pagina sa de Facebook.

„Bine ați venit la Cracovia, ah… Craiova. Aventura lui Massimo și Paola a devenit cunoscută odată cu aterizarea lor la Craiova, în loc de… Cracovia. Cei doi pasageri au avut „norocul” să ajungă în capitala Băniei, deși ei au decolat de la Bologna cu gândul sa viziteze Cracovia, în Polonia. Echipa Aeroportului Internațional Craiova i-a contactat pentru a le transforma experiența lor în România într-una de neuitat”, au transmis reprezentanții Aeroportului International Craiova.

Italienii care au ajuns din greșeală la Craiova își petrec vacanța în țara noastră ...
Italienii care au ajuns din greșeală la Craiova își petrec vacanța în țara noastră …
STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here