Iustin Dumitrescu ,Subprefectul Judetului Dolj : Normalitatea ne șochează!

0
208

Subprefectul Judetului Dolj, Iustin Dumitrescu reactioneaza la o situatie fara precedent in Romania . Doar 5 candidați din toată țara au promovat concursul pentru posturile de directori ai CJAS. Avem nevoie de o reforma cu adevarat iar acest rezultat este o radiografie corecta a sistemului medical romanesc .. 

„Cu siguranță nu putem rămâne indiferenți la știrea că doar 5 candidați din toată țara au promovat concursul pentru posturile de directori ai CJAS! Dar, în opinia mea, este ceva normal.
Ce ar trebui, de fapt, să ne sperie este că nu am prea întâlnit astfel de știri până acum!
Fiindcă este firesc ca la un concurs pe bune și cu un grad semnificativ de dificultate pentru un număr limitat de posturi să nu promoveze mulți.
Nu este nici măcar o rușine pentru cei picați. Este dovada că nu au fost suficient de bine pregătiți în acest moment.

Ne șochează doar din cauză că nu prea s-a întâmplat până acum, dar concursurile pe bune ar trebui să devină un lucru obișnuit și să nu ne mai suprindă atunci când aflăm de astfel de știri.
Aceasta ar trebui să fie normalitatea! Să promoveze concursurile doar aceia care sunt suficient pregătiți – indiferent de opțiunea lor politică și indiferent dacă sunt membri în vreun partid sau nu!

Această știre ar trebui să fie un semnal de încurajare pentru toți profesioniștii bine pregătiți care își doresc concursuri organizate corect și care au evitat să participe până acum de teamă că nu au șanse fără susținere politică!” a declarat Subprefectul Judetului Dolj, Iustin Dumitrescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here