Jandarmeria trimite gruparea „Burebista” la meciul eciul dintre FC Hermannstadt și FCU Craiova

0
221

Meciul dintre FC Hermannstadt și FCU Craiova s-ar putea să ridice anumite probleme, în special forțelor de ordine. Fanii Stiintei au interdicție de a participa la jocurile echipei favorite din deplasare, dar se vehiculează o prezență destul de numeroasă la meciul de duminică, având în vedere și numărul de bilete vândute până acum.

Comisia de recurs a Federației Române de Fotbal a întors decizia comisiei de disciplină și a decis ca meciul dintre FCU Craiova și Sepsi Sfântu Gheorghe să se rejoace. Covăsnenii au câștigat meciul la masa verde, cu 3-0, după ce partida a fost oprită din cauza scandărilor galeriei oltenilor.

Restul interdicțiilor au rămas însă în vigoare, printre care și cea care interzice fanilor olteni participarea la următoarele 6 jocuri în deplasare sau pe teren neutru ale echipei FCU Craiova.

De altfel, sectorul destinat fanilor echipelor adverse va fi închis la această partidă, în urma deciziilor FRF.

Fără a fi alarmant, meciul are un anume grad de risc, prin urmare, jandarmeria va trimite la acest meci Gruparea de Jandarmi Mobilă „Burebista”, din Brașov,

„Forțele de ordine vor acționa pe traseele de afluire/defluire ale suporterilor, în scopul asigurării unui climat de ordine la nivelul Municipiului Sibiu, dar și în zona apropiată și imediată a arenei sportive, pentru siguranța participanților la acest eveniment sportiv. Precizăm faptul că efectivele Grupării de Jandarmi “BUREBISTA” Brașov vor colabora cu celelalte instituții competente, în vederea identificării și aplicării măsurilor legale împotriva persoanelor care vor manifesta un comportament contrar legii.

Subliniem faptul că forțele de ordine au o atitudine proactivă, menținând permanent dialogul cu suporterii, dezaprobând orice fel de manifestare de violență verbală sau fizică”, transmite Jandarmeria, conform TurnulSfatului ..

„Nu avem ce să facem! Nu putem să-i oprim. Nu cred că vom avea probleme cu ei. Au putut să-și ia bilete online. Dacă le puneam la case, nu puteau să vină și aici? Dacă însă vor avea fulare și însemnele clubului FC U Craiova, atunci o să fie scoși din stadion”, a fost avertismentul finanțatorului sibienilor, Claudiu Rotar, pentru ProSport.

Fanii din Peluza Sud nu concep să rateze meciul cu Hermannstadt, unul care îi poate duce în play-off-ul din Superliga pe jucătorii lui Nicolo Napoli.

„Duminică vizităm Sibiul! Suporterii / ultrașii Universității Craiova vor fi în număr mare, ca de obicei. Fără însemne club/peluză, tricou, trening, eșarfă, steag, fular… toți în negru. Hai, Știința, dă-le gol, luptă pentru al tău blazon”, a fost mesajul ultrașilor din Bănie.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here