Jill Biden, vizită secretă în Ucraina, unde s-a întâlnit cu Olena Zelenska.

0
103

Prima Doamnă a SUA, Jill Biden, a făcut o călătorie neanunțată, duminică, la Ujhorod, un oraș mic din sud-vestul Ucrainei, la o școală transformată în locuință temporară pentru cetățenii care şi-au părăsit casele după începutul războiului. Jill Biden s-a întâlnit cu Prima Doamnă a Ucrainei, Olena Zelenska.

Orașul ucrainean Ujhorod se află la circa 10 minute cu mașina de granița cu Slovacia, unde Jill Biden se afla în vizită oficială. La Ujhorod, în faţa şcolii devenită adăpost pentru oamenii care au fugit de război, o aştepta deja Olena Zelenska.

„Am vrut să vin aici de Ziua Mamei. M-am gandit ca este important sa arat poporului ucrainean ca acest razboi trebuie sa inceteze, ca acest razboi este brutal si ca poporul Statelor Unite este alaturi de poporul ucrainean.”, i-a spus Jill Biden primei doamne din Ucraina.

Zelenska i-a multumit lui Biden pentru „gestul sau curajos” si a spus: „Intelegem ce inseamna pentru prima doamna a SUA sa vina aici in timpul unui razboi in care actiunile militare au loc in fiecare zi, unde sirenele de aer se aud in fiecare zi – chiar si astazi”.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here