Joe Biden, mesaj de Paști pentru ortodocși: În acest anotimp sacru, îi avem în rugăciunile noastre pe toți cei care suferă din cauza brutalității războiului și a persecuției

0
336

Președintele SUA a transmis un mesaj cu ocazia sărbătorilor pascale ale ortodocșilor, subliniind că în acest an, creștinii ortodocși au demonstrat că pot să întărească națiunea și lumea noastră „prin compasiune și slujirea celorlalți; prin demonstrații de solidaritate interconfesională; prin apărarea libertății religioase pentru toată lumea, pretutindeni; și prin grija pentru creație”

„Jill și cu mine transmitem urări călduroase tuturor prietenilor noștri din comunitatea creștină ortodoxă care sărbătoresc Paștele. Ne bucurăm împreună cu voi de Învierea lui Iisus Hristos și de triumful luminii asupra întunericului.

În acest anotimp sacru, îi avem în rugăciunile noastre pe toți cei care suferă din cauza brutalității războiului și a persecuției. Plângem alături de toți cei care au pierdut pe cei dragi sau care se tem pentru siguranța lor și ne rededicăm să lucrăm pentru pace cu dreptate și pentru libertatea și securitatea tuturor oamenilor.

În acest an, am văzut încă o dată modalitățile esențiale prin care creștinii ortodocși întăresc națiunea și lumea noastră: prin compasiune și slujirea celorlalți; prin demonstrații de solidaritate interconfesională; prin apărarea libertății religioase pentru toată lumea, pretutindeni; și prin grija pentru creație. Să continuăm să răspândim mesajul bucuriei pascale prin munca noastră comună pentru a construi o lume care prețuiește demnitatea inerentă și valoarea infinită a fiecărei ființe umane.
Fie ca pacea lui Hristos să fie cu voi acum și întotdeauna. Paște fericit”, a transmis Joe Biden.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here