Secția de Kempo a SCM Craiova a participat la Campionatele Naţionale de Kempo-K1 care au avut loc in Sala Apollo din Bucuresti.
Lotul convocat de Ionuț Pucă și Florin Toncea a reusit sa castige 6 medalii .

Ariana Toncea a avut o evolutie foarte buna. Sportiva a castigat medalia de aur avand o evolutie foarte buna si chiar apreciata de catre Amatto Zaharia, presedintele Federatiei Romane de Kempo.

La categoria 16-18 ani, 60 de kg, SCM Craiova a avut 4 sportivi iar pe podium au fost prezenti Ștefan Sandu, care a obtinut medalia de aur iar Florin Cârstea, a castigat medalia de bronz.
Gabriel Râmoiu a ocupat locul 5 din 16 sportivi ..

Daniel Cherciu a reusit si el sa obtina medalia de aur iar Alexandru Cojoaca a castigat medalia de bronz.
Robert Ionescu si Andrei Patru au ocupat locul 5 dar cu evolutii bune. Adversarii lor au castigat medaliile de aur.

Ionut Puca si Florin Toncea s-au declarat multumiti in urma acestor rezultate iar de luni reiau antrenamentele cu lotul care se va deplasa la Campionatele Mondiale de Kempo IKF care au loc in Antalya, Turcia.

In perioada 20-28.04.2024, Ionut Puca impreuna cu Ariana Toncea, Alin Ionut Iancu si Sandu Cristian vor merge impreuna cu lotul national la Campionatele Mondiale de Kempo.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *