KickBox : Bodyguardul lui Mike Tyson este primul nume din Gala Lupta Capitala

0
84

Valentin “Pistolarul” Bordianu este primul greu care intră în cursa pentru premiul de 10.000 de euro pus în joc la turneul piramidal Dynamite Fighting Show Luptă Capitală de pe 20 august. Opt sportivi intră în Arenele Romane din București, doar unul singur va pleca acasă cu centura Dynamite Fighting Show și marele premiu.

Bodyguardul lui Mike Tyson este primul nume din Gala Lupta Capitala
Bodyguardul lui Mike Tyson este primul nume din Gala Lupta Capitala

„Valentin Bordianu este primul nume confirmat pentru turneul piramidal de 8 la categoria grea din gala Luptă Capitală, programată pe 20 august la Arenele Romane. În zilele viitoare vom continua lista numelor celor care intră în cursa pentru premiul de 10.000 de euro.

Dublu campion național de kickboxing, Bordianu (1,92 m și 108 kg) a devenit cunoscut după ce l-a învins, în 2018, pe legendarul Alexey Ignashov chiar la Moscova. De asemenea, în 2016 a fost ales pentru a fi bodyguardul lui Mike Tyson.” a anuntat Alin Huiu , manager si promotor Dynamite Fighting Show..

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here