KickBox : Sportivii clubului SCM Craiova revin la Constanta în Gala Urban Legend

0
135

Ediția a 20-a a galei de sporturi de contact de la Constanța Urban Legend, „Invictus Pyramide“, care se va desfășura sâmbătă, 30 martie 2024, va avea ca element de atractivitate o piramidă de patru luptători la categoria 60 kg!
Gala va fi găzduită de Pavilionul Expozițional din Constanța, cu începere de la ora 19.00.
Evenimentul de la Pavilionul Expozițional va cuprinde zece partide atractive, cele trei din cadrul piramidei plus alte șapte întâlniri.

Tancul Olteniei a debutat în galele Urban Legend în 2017 iar 4 sportivi ai clubului SCM Craiova participa sâmbătă în cadrul aceleași promoții.
După debutul prin KO în aceeași promotie, acum doi ani, Andrei Patru revine pe 30 martie la Constanța pentru încă un meci la profesionism, în anul în care împlinește 18 ani.

Sandu Stefan Shaolin revine în cadrul promoției si va lupta in piramida de la 60 kg.
Alături de acesta va debuta și Florin Cârstea, recent campion national de Kempo.

La cei 16 ani, Florin își continuă cu perseverenta drumul către înalta performanță si profesionism.
Cel de-al patrulea sportiv care va completa lotul condus de catre antrenorii Ionut Puca si Florin Toncea, este Robert Ionescu,recent campion național de Kempo, la cei 16 ani își va face debutul în galele profesioniste la -80 kg.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.