KickBox: Tancul Olteniei castiga piramida lui Morosanu ! Alin Ionuț Iancu castiga centura si 10.000 de euro ..

0
83

Are 21 de ani, iar de aproape 8 ani, sala de kickboxing este noua sa casă. Nu a primit nimic de la viață de la început. Unii se nasc norocoși, el s-a născut luptător. A fost adoptat la câteva luni de la naștere de o familie, care a crezut că protejarea excesivă îl va ajuta. Copiii din cartier au aflat și a devenit un paria printre ei.

El nu s-a descurajat. Până la 10 ani făcea integrale la matematică, însă tot se simțea singur. Era retras. Până a descoperit sportul. Kickboxingul i-a devenit a doua familie. Acolo nu se ține cont de statut și putere financiară. Kickboxingul l-a învățat ce înseamna dorința, prietenia și recunoașterea valorilor. Acum, are la rândul său un copil și vrea să îi ofere tot ce nu a primit în copilărie. Nu doar material, ci și afectiv.

“Totul îl voi investi în familia mea. Vreau să le ofer tot ce nu am avut” a spus Alin Ionut Iancu inainte de piramida ..

O singură seară, 3 meciuri, 3 victorii. La 21 de ani, Tancul Olteniei, Alin Ionuț Iancu, a fost marea surpriză a turneului. Plecat din postura de outsider, Iancu i-a învins pe Lătescu, Grigore și Lutaniuc, astfel că va pleca acasă cu 10.000 de euro și centura lui Moroșanu.

 

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here