Klaus Iohannis, la o campanie de strângere a gunoaielor: locul lor nu este pe marginea drumului!

0
226

Președintele Klaus Iohannis participă, alături de cei de la ”Let do it, Romania”, la o campanie de colectare a deșeurilor din natură. Iohannis a ținut să facă un apel către cetățeni și le cere să se implice în acțiuni de curățenie pentru a salva mediul.

”Locul gunoaiele nu este sub nicio formă pe marginea drumurilor sau pe marginea râurilor! Dacă ne enervează faptul că vedem undeva o grămadă de gunoi, nu este de ajuns doar să ne enervăm, ci putem face ceva concret.

Să facem ceva poate să aibă forma acțiunii de astăzi, când vom aduna gunoaie împreună cu ”Let do it Romania”. Această acțiune este un exemplu. Mulți, mai ales tineri, sunt alături de noi și înțeleg rolul unor astel de acțiuni, dar eu încurajez aleșii locali să vină alături de noi. Este nevoie de implicarea primarilor, a consilierilor locali pentru a avea zone speciale unde să aruncăm acest gunoi strâns. După cum vedeți, este un întreg circuit pe care trebuie să-l avem și noi în România. Este momentul pentru acțiuni decisive! So, let do it! Adică, la treabă!”, a spus Klaus Iohannis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here