La Promenada, primăvara aduce decoruri florale, sesiuni de make-up și un super concert al artistului VESCAN

0
25

Luna martie debutează la Promenada cu evenimente fresh într-o atmosferă de sărbătoare a frumuseții și feminității.
Între 1 și 8 martie, femeile sunt invitate să se bucure de sesiuni gratuite de make-up și sfaturi personalizate pentru îngrijirea tenului și a corpului. Acestea vor avea loc în galeria centrului comercial, în zona magazinelor de beauty.

Primăvara își face simțită prezența și prin aranjamentele florale spectaculoase care decorează atriumurile centrului comercial. Un photo corner în formă de cub, decorat de asemenea cu flori, creează o atmosferă plină de farmec pentru cele mai reușite fotografii.
Spectacol de Mărțișor.

Pe 1 martie, începând cu ora 18:00, în zona food-court, clienții centrului comercial sunt invitați la spectacolul susținut de trupa rock Etheria, care promite să impresioneze publicul cu mixul lor de stiluri. În continuare, va urca pe scenă compania de dans din Oltenia Freaks Dance Company. Punctul culminant îl reprezintă show-ul hip-hopperului VESCAN, cunoscut pentru hituri precum „Colegi de apartament”, „Multă baftă”, „Piesa mea preferată”, „În dreapta ta” și „Tic-Tac”. Cu fani din toată țara și cu apariții de succes la radio și televiziune, artistul a cucerit inimile ascultătorilor și a urcat în clasamentele Media Forest România. Intrarea la spectacol este gratuită.

Dar surprizele nu se opresc aici. Promenada organizează în luna martie multe alte activări dedicate clienților, care vor putea fi descoperite atât pe site https://www.promenadacraiova.ro/, cât și pe paginile de social media ale centrului comercial.
Facebook https://www.facebook.com/promenadacraiova/
Instagram https://www.instagram.com/promenadacraiova/

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.