Lansare de carte Sarah Firuleasa – Jurnalul unui SOARE la Casa Universitarilor

0
321

Sarah Firuleasa lanseaza prima carte, “Jurnalul unui SOARE”,si vă așteapta, pe data de 5 Septembrie, 2021, la ora 11:00, la Casa Universitarilor, să răsfoim cartea și să ne delectăm cu tainele ei.

Ce se spune astăzi despre astre? – scurtă descriere a cărții „Jurnalul unui SOARE”

Salut! Bine ai venit pe navă, locul unde totul ți se va părea mare, impunător şi dezamăgitor de departe, iar în acelaşi timp, grijile lăsate pe Pământ îți vor aminti de cât de mică se vede planeta de aici, de sus.

Eu sunt nava-mamă, o existență efemeră cu nume de om, cea care te va călăuzi în această călătorie spre dezvăluirea umanismului din noi înşine.

Povestirile depănate în acest jurnal sunt întru totul adevărate, însă par a fi culese dintr-o carte de vise – vise şoptite la ceas de seară, vise împănate în lacrimi dulci acrişoare.

Pe partea dreaptă, se pot zări idealuri de mult rănite, orgolii neînsemnate şi crunte neajunsuri ce s-au transformat în stihuri incoerente. Acestea sunt înconjurate de comete orbitoare, reci precum albastrul îndepărtat al mării, ce se află pe orbita unei stele bătrâne, prea slăbită uneori pentru a ne lumina zilele.

La ora 9, creierul ne va contura imaginea unor suflete nevinovate, precum florile de pe-o câmpie de mărgăritar, care, din nefericire, au fost stropite, rupte din rădăcini sau chiar dărâmate sub roțile de fier ale lăcomiei pământene.

Iar dacă îndrăzniți a privi drept înainte, ei bine, eu voi încerca să vă conving că toate aceste dileme cu care ne confruntăm zilnic, fără să vrem, au cel puțin o soluție: momentan, vă voi prezenta una dintre ele, cea pe care Pandora nu a mai reuşit să o convingă să zboare – Speranța.

„Deşi mă simt ruptă din Soare, m-am născut într-o seară de vară, pe 9 iulie, 2003. Aşa că, nu ştiu ce compromis a făcut Luna, dar mă simt datoare amândurora pentru iubirea pe care o port cerului.

Am început timid să cunosc tainele Universului la o şcoală din Craiova, iar la 15 ani, drumul m-a condus către noua mea casă, Londra, unde am absolvit, în cadrul generației „Covid”, un colegiu internațional.
După un an de voluntariat şi studiu pe cont propriu, am fost admisă la Universitate, unde voi continua să descopăr secretele corpului uman, prin prisma organului care ne dă însemnătate – creierul.” ne-a marturisit Sarah Firuleasa.
Asadar pe 5 Septembrie, 2021, la ora 11:00,Sarah Firuleasa va asteapta la Casa Universitarilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here