Laurentiu Ivanovici este de miercuri manager interimar al SCJU Craiova

0
13

Consilierul judetean Laurentiu Ivanovici , este de miercuri manager interimar al SCJU Craiova , pana la aceasta numire a ocupat functia de Șef Serviciu Managementul Calității Serviciilor Medicale, la spitalul județean. 

Laurentiu Ivanovici este Presedintele Comisiei de Sanatate a PNL DOLJ iar unul din proiectele in care a fost implicat este o actiune ampla in Dolj pentru donarea de sange . Impreuna cu o parte din colegii liberali , au reusit sa aiba actiuni in cateva comune din Dolj.

Laurentiu Ivanovici a fost acum 8 ani ,  Vicepresedintele Consiliului Judetean Dolj astfel ca aceasta numire ca manager al SCJU Craiova este facuta intr-un cadru legal ..

Fostul manager al SCJU Craiova si-a inaintat demisia . Teodor Sas dorește sa-și continue activitatea medicala și didactica . Teodor Sas este  cadru universitar si ramane alaturi de echipa de management a SCJU Craiova.

Fostul manager va coordona secția de Radiologie, o sectie foarte importanta in stabilirea diagnosticului pacientilor!

Chiar daca in mediul online au aparut acuze la adresa lui Laurentiu Ivanovici nu a dorit sa comenteze in schimb ne-a trimis cazierul judiciar ..

 

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here