Liderul deputatilor PNL, Florin Roman : Luni vor fi demarate operatiunile de revocare din functie a Avocatului Poporului.

0
7

Liderul PNL, Ludovic Orban, a spus ca le va cere parlamentarilor liberali sa caute solutii pentru destituirea Avocatului Poporului, Renate Weber. Liderul deputatilor PNL, Florin Roman, a receptionat mesajul liderului si anunta faptul ca, luni vor fi demarate operatiunile de revocare din functie a Avocatului Poporului.

”Luni vom demara procedurile de revocare din functie a doamnei Renate Weber, care s-a transformat in aparatorul pensiilor nesimtite!

Avocatul Poporului si-a depasit atributiile constitutionale initiind un demers impotriva…poporului roman, care doreste taierea pensiilor speciale si respectarea principiului contributivitatii.

A invoca neconstitutionalitatea legii pe motiv de discriminare inseamna cinism, in conditiile in care 5 milioane de romani primesc pensie dupa contributie.

Renate Weber este aparatorul pensiilor speciale nesimtite, cum este cazul fostului comandant al penitenciarului Colibasi, care incaseaza o pensie speciala de 75.000 lei. Probabil omul mananca cu 10 guri…”, scrie Florin Roman.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
Citeste si ...  Victorie mare a lui Kovesi la CEDO. Demiterea ei din fruntea DNA a fost abuziva

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here