Liviu Dragnea vrea să salveze „țărișoara”, dar nu-l lasă #Rezist :)))

0
37

Codrin Ștefănescu, fost secretar general al PSD, l-a vizitat din nou pe Liviu Dragnea la pușcărie. Vineri a fost la pușcăria Rahova, iar întâlnirea „la vorbitor” cu fostul său șef de partid l-a întristat rău de tot.

Măcinat de frustrări după ce a fost marginalizat de „echipa Ciolacu”, a constatat că idolul lui de la Rahova suferă, suferă, suferă. Dar nu pentru că e închis, nuuuuu, altceva îi roade ficatul: situația Capitalei și, da, a României! A țărișoarei lui, pe care a iubit-o atât de mult, încât a jefuit-o patriotic!

„Nu l-am văzut niciodată atât de abătut și îngrijorat”, scrie clovnul lui Dragnea. Vedeți? Suferință geto-dacă!

„S-a ales praful de tot și el încă zace acolo!”, mai zice Codrin. Asta era: să nu mai zacă, domnule! Să fie scos de la Rahova și dus la Palatul Victoria, să nu mai sufere din dragoste de țară!

Postarea lui Codrin Ștefănescu

„Ieri am fost să-l vizitez pe Liviu! I-am transmis multe dintre mesajele voastre și i-am povestit ce s-a ales de București. Și de țară, în general! Nu l-am văzut niciodată atât de abătut și îngrijorat. S-a ales praful de tot și el încă zace acolo! Și e ținut în continuare, amânat și pedepsit de aceeași grupare #Rezist cu care ne-am luptat până de curând! Asta am vrut să vă spun!”

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here