Liviu Mugur Riza a murit ! Medicul a fost gasit spanzurat …

0
24

Medicul urolog Liviu Mugur Riza si-a pus capat zilelor, marti, fiind gasit spanzurat intr-o anexa gospodareasca din locuinta sa din Floresti ..

Astazi, in jurul orei 14.30, politisti din cadrul Sectiei 1 Politie Rurala Melinesti au fost sesizati cu privire la faptul ca o persoana a fost gasita spanzurata in locuinta pe care o detine in localitatea Floresti. La fata locului, intr-o anexa gospodareasca, a fost identificat un barbat de 64 de ani, din Craiova.

Liviu Mugur Riza s-ar fi deplasat, in aceasta dimineata, singur, la casa din Floresti. Pentru ca nu a mai raspuns la telefon, sotia a mers sa verifice daca totul este in ordine. Nu a lasat nici un mesaj de adio. In cauza, politistii au intocmit un dosar penal pentru ucidere din culpa, urmand a fi dispusa efectuarea unei expertize medico-legale pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului.

„In cursul acesti zile, in jurul orei 14.30, politisti din cadrul Sectiei 1 Politie Rurala Melinesti au fost sesizati cu privire la faptul ca un barbat a fost gasit spanzurat in locuinta pe care o detine pe raza localitatii Floresti. Politistii s-au deplasat la fata locului, unde au identificat un barbat de 64 de ani, din Craiova, care a fost gasit spanzurat intr-o anexa gospodareasca. In cauza, politistii au intocmit un dosar penal pentru ucidere din culpa, urmand a fi dispusa efectuarea unei expertize medico-legale pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului”, au declarat reprezentantii IPJ Dolj.

Citeste si ...  Bulzesti Hillclimb, la cea de-a 2-a editie

Liviu Mugur Riza era specialist in urologie, doctor in medicina si cadru didactic la Universitatea de Medicina si Farmacie Craiova, fost director al spitalului judetean din Craiova in anii 2000.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here