Logodna cu mascati in cartierul Brestei .. Politia a dat amenzi in valoare de 131.000 de lei.

0
84

Nu au tinut cont de starea de urgenta si au dat o petrecere de zile mari. Zeci de romi dintr-un cartier craiovean au participat, astazi, la o logodna in cartierul craiovean Brestei. Totul a fost oprit de oamenii legii.

Zeci de echipaje ale politiei, jandarmeriei si armatei au intervenit, astazi, pentru a opri o petrecere pornita de o familie de romi din Craiova. Inca de la primele ore ale diminetii muzica specifica rasuna in cartierul craiovean.
Peste 40 de persoane s-au strans pentru a se distra alaturi de cei doi tineri care s-au logodit. Nici starea de urgenta, nici noul Coronavirus nu stat in calea petrecaretiilor. Politia a deschis mai multe dosare penale pe numele organizatoriilor si au dat amenzi in valoare de 131.000 de lei. pentru incalcarea ordonantei de urgenta.

Logodna cu mascati in cartierul Brestei ..  Politia a dat amenzi in valoare de 131.000 de lei.  Sursa foto: babau.ro
Logodna cu mascati in cartierul Brestei .. Politia a dat amenzi in valoare de 131.000 de lei. Sursa foto: babau.ro

„In cursul acestei zile, politisti din cadrul Sectiei 1 Politie Craiova s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul ca, la o adresa din zona Balta Craiovita, are loc o petrecere la care participa un numar mare de persoane. La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje de politie din cadrul Politiei Municipiului Craiova, luptatori din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale, jandarmi din cadrul IJJ Dolj si GMbJ Craiova, precum si militari”, informeaza Politia.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here