Loteria Romana isi redeschide agentiile din 15 iunie

0
18

Agentiile Loteriei Romane se redeschid gradual de luni, 15 iunie, incepand cu ora 14:00, iar primele trageri loto vor avea loc duminica, 21 iunie 2020.

„Odata cu redeschiderea agentiilor loto se reia si plata castigurilor. Reamintim faptul ca plata castigurilor a fost suspendata in 25.03.2020, iar termenele pentru ridicarea castigurilor prevazute de regulamentele de joc nu au mai curs incepand cu aceeasi data. Jucatorii isi vor putea incerca din nou norocul la jocurile preferate, in conditii de siguranta si protectie.

Loteria Romana s-a pregatit pentru redeschiderea agentiilor cu o serie de masuri de preventie necesare pentru protejarea sanatatii jucatorilor si a angajatilor si va respecta toate normele care vor fi stabilite de autoritati”, se arata in comunicatul Loteria Romana.

In agentiile loto vor exista panouri de plexiglas transparent (cu rolul de a separa operatorul de contactul direct cu jucatorii), benzi avertizoare de mentinere a distantei de siguranta, dezinfectat pentru maini pus la dispozitia jucatorilor si dezinfectant pentru suprafetele de joc.

Citeste si ...  Raed Arafat explica de ce au explodat, de fapt, cazurile de coronavirus: Oamenii nu inteleg, tinerii cred ca este o gluma, sunt porniti ca este o gluma

Reteaua de vanzare a Loteriei Romane numara peste 1.900 de agentii, proprii si mandatare.

Da o stea articolului !

 / 3 Privacy Policy
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here