Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne şi secretar general al PNL, a anunţat că Florin Cîţu va rămâne Preşedintele Senatului

0
141

Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne şi secretar general al PNL, a anunţat că Florin Cîţu va rămâne preşedintele Senatului, chiar dacă nu mai este preşedintele partidului.
El a adăugat că Florin Cîţu “nu riscă să fie sancţionat” şi a confirmat întâlnirea de marţi a conducerii PNL, de la Vila Lac.

“Nu riscă să fie sancţionat şi Florin Cîţu rămâne preşedintele Senatului, susţinut de PNL. În al doilea rând, n-aş vedea ca o critică – sigur că domnia sa îşi exprimă o opinie, eu spun că unul dintre cei mai buni specialişti pe care PNL îl are pe zona de finanţe şi expertiză în finanţe publice. Noi şi astăzi am avut o întâlnire la Vila Lac în care am discutat despre toate aceste aspecte, în interiorul partidului. Vom continua să discutăm, acum, sigur, îngrijorări putem să avem fiecare. Unii putem avea şi argumente, alţii mai puţin”, a declarat Bode, la Parlament.

Potrivit acestuia, deocamdată agenţiile de rating au păstrat ratingul României şi a adăugat că “nu stăm foarte bine” în privinţa absorbţiei de fonduri europene. “Aşadar, haideţi să vedem finalul anului, să vedem cum reuşim să atragem aceşti bani europeni”, a adăugat ministrul.

Întrebat dacă la rocada premierului se va schimba şi ministrul Finanţelor, Lucian Bode a confirmat: “Da, aşa este”.

“Rămân la această opinie, am spus-o de fiecare dată, şi i-am transmis şi domniei sale (lui Florin Cîţu – n.r.) de mai multe ori – să rămână în această linie a expertizei pe care o are, în comunicare publică şi va fi foarte bine şi pentru domnia sa, şi pentru PNL”, a adăugat Bode

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here