Lucian Bode,Ministrul Transporturilor: Pana la sfarsitul anului vor incepe lucrarile la peste 150 km de autostrazi si drumuri expres

0
6

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, afirma ca pana la sfarsitul acestui an vor „incepe efectiv” lucrari de construire a 150 de kilometri de autostrazi si drumuri expres. Lucian Bode mentioneaza ca va prezenta public un „plan integrat” privind viziunea Guvernului in ceea ce priveste dezvoltarea infrastructurii de transport in urmatorii zece ani.

„Ne-am propus sa deschidem noi santiere si cand spun deschidem noi santiere spun ca am dat ordinul de incepere pentru noi lucrari, 70 de kilometri, pana la sfarsitul anului peste 150 de kilometri de autostrazi si drumuri expres vor incepe lucrarile efectiv in Romania si in egala masura cand spun demaram lucrari noi spun semnam contracte pentru proiectare si executie sau realizare studiu de fezabilitate si proiect tehnic, dupa caz, pentru proiecte noi”, a declarat ministrul Transporturilor, sambata, in timpul unei vizite in judetul Suceava, pe soseaua de centura a municipiului Suceava.

Ministrul Transporturilor a precizat, de asemenea, ca si-a propus sa nu inchida niciun santier de lucrari la infrastructura de transport si a si reusit acest lucru, toate contractele fiind in derulare.

Citeste si ...  Guvernul Orban s-a hotarat asupra alegerilor locale si generale. Se vor tine respectand masurile impotriva COVID-19

Lucian Bode a mentionat ca va prezenta public, in zilele care urmeaza, un „plan integrat” privind viziunea Guvernului in ceea ce priveste dezvoltarea in urmatorii zece ani a infrastructurii pe toate tipurile de transport.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here