Lucrarile de la Podul din Malu Mare continua in ritm alert ! Au fost finalizate lucrările la partea de infrastructură a podului ..

0
175

Lucrarile de la Podul de pe DN 55 din localitatea Malu Mare continua in ritm alert . Adela Gherghe a spus in urma cu o saptamana ca lucrarile se vor finaliza in luna noiembrie. Azi au fost finalizate lucrarile la partea de infrastructura iar Valentin Brașfăleanu,Directorul Adjunct de Întreținere din cadrul DRDP Craiova, a verificat mobilizarea constructorului pentru a se asigura că lucrarea se va finaliza în termen.

„Au fost finalizate lucrările la partea de infrastructură a podului de pe DN 55, localitatea Malu Mare, constructorul continuă lucrările la partea de suprastructură.
Directorul Adjunct de Întreținere din cadrul DRDP Craiova, Valentin Brașfăleanu, a verificat mobilizarea constructorului pentru a se asigura că lucrarea se va finaliza în termen.
Acesta a fost însoțit de reprezentanții primăriei Malu Mare care au dat asigurări că, în continuare, acordă tot sprijinul, atât Beneficiarului cât și Antreprenorului, pentru rezolvarea oricăror probleme ce țin de administrația publică locală.
După finalizarea inspecției de la pod aceștia au continuat vizita pe DN 55 pentru a inspecta lucrările de întreținere curentă efectuate, cât cele ce mai sunt de realizat, pe DN 55, pe raza localității Malu Mare.” se mentioneaza de catre DRDP Craiova .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here