Ludovic Orban a fost EXCLUS din PNL! Ludovic Orban: Drepturile și libertățile membrilor PNL sunt încălcate de această gașcă demolatoare!

0
66

Ludovic Orban a fost exclus din Partidul Național Liberal (PNL), vineri, în ședința Biroului Executiv. Potrivit unor surse liberale, au fost 31 de voturi „pentru” din 35 prezenți. Precizăm că au fost doar 2 voturi „împotrivă” și 2 voturi au fost nule. Comisia de numărare a voturilor a fost formată din Monica Anisie şi Pavel Popescu. Decizia finală va fi luată de Consiliul Național al partidului.

Cel mai vehement critic al lui Ludovic Orban, în ședința liberalilor, a fost Florin Roman, vicepreședintele PNL. Acesta i-ar fi reproșat lui Orban că a adus mai mulți PSD-iști în partid.

Și Ludovic Orban a lansat atacuri dure la adresa actualei conduceri a partidului și a cerut demisia întregii echipe, în frunte cu Florin Cîțu, au mai precizat surse liberale.

„Propunerea de excludere a mea din Partidul Național Liberal, făcută azi de „gașca demolatoare” aflată la conducerea partidului, este în același timp absurdă și onorantă.

Absurdă pentru că cei care în mod normal ar fi trebuit excluși din partid, pentru situația dramatică în care au adus PNL, sunt tocmai cei care au formulat această propunere de excludere.

Este onorantă, pentru că demonstrează că nu am nici cea mai mică legătură cu nenorocirile puse la cale de Klaus Iohannis și de acești indivizi iresponsabili și care au adus România în situația de față. Sunt responsabili de aruncarea României în criză, lăsarea românilor fără apărare în momente de gravă criză sanitară, de gravă criză economică, momente în care românii nu au avut parte de sprijinul firesc și necesar din partea instituțiilor statului.

Au făcut praf PNL, democrația din partid, au împiedicat exprimarea liberă a votului membrilor PNL, au făcut praf coaliția de guvernare, iar acum au desăvârșit opera de distrugere a oricărei speranțe de guvernare liberală a României prin aducerea PSD la guvernare.

Este și motivul pentru care președintele Iohannis a intervenit nedemocratic și neconstituțional în alegerile din Partidul Național Liberal, întrucât știa că nu aș fi acceptat niciodată o astfel înțelegere cu PSD.

A fost un act premeditat de trădare a încrederii cetățenilor români, pentru care președintele Iohannis ar trebui să-și ceară zilnic scuze celor 6,5 milioane de români cărora le-a solicitat votul și susținerea.

Azi cei care conduc PNL au transformat această formațiune politică într-un loc de prostituție politică, obligându-i și pe membrii PNL să se prostitueze politic și să stea în pat cu dușmanul, trădându-și astfel alegătorii.

Decizia de azi mă face un om liber și voi acționa pentru a-i reprezenta pe cetățenii de bună-credință, care cred în valorile liberale autentice și într-un mod onest de a face politică. Sunt liber să creez o construcție politică sănătoasă, care să ofere din nou speranță României, după ce speranțele a milioane de români au fost năruite de ticăloșia și lipsa de onoare a multora din cei care, din păcate, mi-au fost colegi.” a declarat Ludovic Orban.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here