Ludovic Orban a luat decizia ca toți membrii Biroului Politic Național al PNL să intre în izolare la domiciliu

0
2

Ludovic Orban a luat decizia ca toți membrii Biroului Politic Național al PNL să intre în izolare la domiciliu pe fondul testării pozitive pentru coronavirus a senatorului liberal Vergil Chițac. Este o măsură responsabilă luată de premier, o măsură care se impune și asupra unor membri ai Guvernului.

Asta nu înseamnă că activitatea instituțiilor statului va fi afectată. Instituțiile statului, în speță ministerele, vor continua activitatea ca și până acum. Participarea fizică la întrunirile Comitetului Național Special pentru Situații de Urgență va fi asigurată de membri ai Guvernului care nu fac obiectul măsurii izolării la domiciliu. Comunicarea în sine nu este o problemă existând metode moderne de comunicare. Nu există riscul unui blocaj, factorii decizionali sunt în continuare la posturi iar criza este în continuare gestionată cu aceeași seriozitate și cu același grad de implicare ca și până acum.

Este foarte important să întelegem, însă, că lupta cu această pandemie nu trebuie lăsată exclusiv în grija instituțiilor statului și depinde de acțiunile fiecăruia dintre noi ca această criză să fie ținută sub control până la rezolvarea definitivă.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Faceți tot posibilul să luați măsuri de distanțare socială renunțând la întâlnirile cu prietenii, renunțând la deplasările care nu sunt absolut necesare, evitând aglomerările de persoane din cluburi, restaurante, barurui, cozi la magazine(puteți reveni la magazin mai târziu, eventual) etc.
Spalatul mâinilor trebuie să ne fie “noua religie”, solidaritatea trebuie să ne fie noul imn, responsabilitatea trebuie să ne ghideze orice acțiune.

Facebook Comments
Citeste si :   USR depune un nou proiect la Parlament pentru limitarea mandatelor de rector

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here