Ludovic Orban anunta schimbarea legii. Se va pune punct turismului electoral, masura anulata de PSD acum sase luni

0
12

Premierul Ludovic Orban, presedintele PNL, a declarat ca, dupa alegerile parlamentare, legea va fi modificata, astfel incat cu 6 luni inainte de alegeri sa nu se mai permita acordarea vizelor de flotant.

„Dupa alegerile parlamentare vom modifica legea si vom introduce prevederea pe care noi am vrut sa o introducem cand ne-am angajat raspunderea ca si guvern, care, din pacate, nu a fost adoptata pentru ca atunci a trecut motiunea de cenzura si anume aceea ca sa nu se mai permita cu 6 luni inainte de alegeri sa se faca vize de flotant. E evident ca acest proces de acordare a vizelor de flotant pana in ziua votului este un proces de turism electoral.

Este clar, nu am niciun dubiu, nu sunt de acord si acest lucru trebuie sa inceteze, cu 6 luni inainte de alegeri nu mai trebuie permisa acordare vizelor de flotant”, a declarat Ludovic Orban, duminica, la plecarea de la Scoala generala nr. 1 din Dobroesti, judetul Ilfov, unde a votat la alegerile locale.

Premierul a fost intrebat cum vede faptul ca si in localitatea unde a votat sunt zeci de persoane care au primit vize de flotant.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here