Ludovic Orban : Ce s-a întâmplat la Ministerul Agriculturii arată „lanțul slăbiciunilor” din PSD.

0
341

Liderul Forţa Dreptei, fostul premier Ludovic Orban, afirmă că ce s-a întâmplat la Ministerul Agriculturii – unde fostul deţinător al portofoliului, social-democratul Adrian Chesnoiu, este cercetat de DNA pentru că a încercat să influenţeze concursurile de ocupare a unor posturi de conducere – arată „lanţul slăbiciunilor” din PSD. În opinia sa, ”culmea tupeului pesedist este atinsă la decizia de stabilire a înlocuitorului lui Chesnoiu”, Petre Daea, audiat şi el ca martor în dosar ăi suspectat că a intervenit la rândul său pe lângă Chesnoiu. ”

„Ce s-a întâmplat la Ministerul Agriculturii arată „lanțul slăbiciunilor” din PSD. Adrian Chesnoiu și-a dat demisia din funcția de ministru pentru că este anchetat de DNA că a „mânărit” 4 concursuri de angajare în funcții de conducere din cadrul ministerului pentru a favoriza angajarea unor piloși.
În cea mai mare parte a mandatului meu de premier nu am putut organiza niciun concurs pentru ocuparea vreunei funcții publice pentru că majoritatea parlamentară pesedistă a adoptat o lege prin care a interzis organizarea oricărui concurs în instituțiile publice pe perioada stării de alertă.

Ce a făcut Chesnoiu (și fac, în general, demnitarii PSD fără să fie prinși) arată de ce PSD a impus adoptarea unei astfel de legi. Pentru ca nu cumva să acceadă în funcții publice alți oameni decât cei pe care îi vor ei. Pentru ca nicio angajare să nu se facă atunci când PSD nu este la guvernare. Pentru ca administrația să fie în continuare populată doar de pilele pesediștilor.

Culmea tupeului pesedist este atinsă la decizia de stabilire a înlocuitorului lui Chesnoiu. Ministrul care a trebuit să plece pe motiv că a trucat concursuri de angajare este înlocuit cu un ministru care este chiar unul dintre cei care au intervenit pe lângă Chesnoiu ca să îl determine pe acesta să abuzeze de funcție pentru a truca concursurile. Pe lângă că „nea Petrică” este băgat în acest dosar, el este celebru și pentru nonșalanța cu care a recunoscut că și- a angajat fiica la ministerul pe care îl conducea, un caz de nepotism scandalos tocmai pentru absența oricărui sentiment de culpabilitate din partea fostului și actualului ministru al agriculturii.

Cu astfel de miniștri să nu ne mirăm că administrația este din ce în ce mai plină de habarniști piloși, plătiți cu bani foarte mulți, care nu fac nimic pentru cetățean, neavând alt scop decât acela de a face servicii politice și electorale pentru partidul-stat.”, scrie Ludovic Orban pe Facebook.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here