Ludovic Orban merge la ședința PNL, chiar dacă a fost propus pentru excludere: Nu este târziu să refacem coaliția de dreapta

0
81
49 / 100

Fostul preşedinte al PNL, Ludovic Orban a anunţat că va merge, luni, la şedinţa conducerii PNL, pentru a vota împotriva guvernării cu PSD. ”O să le spun că încă nu este târziu să refacem coaliţia de dreapta”, a spus el, arătând că PSD, odată adus la putere, el va conduce.

”Eu merg mâine să votez împotriva acestei guvernări şi o să le cer din nou, o să le spun public că încă nu este târziu să refacem coaliţia de centru dreapta, să facem ceea ce aşteaptă oamenii de la noi, să nu aducem PSD-ul la putere din nou”, a spus fostul lider PNL, la Realitatea PLUS.

Ludovic Orban a mai arătat că ”PSD, odată adus la putere, va conduce Guvernul şi agenda României”.

PNL se va reuni, luni, în Biroul Politic Naţional, pentru a valida negocierile pentru guvernarea cu PSD şi premierul cu care vor merge la Palatul Cotroceni, la consultări.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here