Ludovic Orban, mesaj catre ministri dupa noul record de cazuri de COVID-19: Fara mila, fara menajamente pentru cei care incalca legea!

0
9

Premierul Ludovic Orban a cerut „mobilizare generala” ministrilor care conduc ministerele implicate in batalia anti-COVID, dupa ce numarul de cazuri de infectare cu noul coronavirus a crescut in ultimele zile.

„Cresterea numarului de cazuri, cresterea numarului de persoane diagnosticate pozitiv trebuie sa ne puna in garda si va solicit fiecarui ministru sa sunati mobilizare generala in ministerele pe care le conduceti. Toate ministerele care sunt implicate in batalia anti-COVID trebuie sa fie mobilizate la maxim si sa utilizeze toate instrumentele legale pentru a putea reduce numarul de persoane infectate.

Marea majoritate a cetatenilor sunt corecti, se protejeaza. Din pacate avem o suma de firme, institutii, cetateni care, poate si datorita unei campanii de negare, au ajuns sa ignore regulile. Fara menajamente si fara mila fata de cei care incalca legea. Toate institutiile de control sa fie in teren si sa controleze la sange si sa dicteze toate sanctiunile legale impotriva celor care incalca regulile”, a declarat Ludovic Orban, joi, la inceputul sedintei de Guvern.

Citeste si ...  Lucian Bode,Ministrul Transporturilor: Pana la sfarsitul anului vor incepe lucrarile la peste 150 km de autostrazi si drumuri expres

”Prioritatea zero e controlul respectarii normelor de protectie sanitara: in transportul in comun, metrou, la locul de munca. Vreau sa incepeti cu institutiile pe care le conduceti, am avut surpriza sa constat ca exista functionari care nu respecta regulile. Prefer sa izolam virusul decat sa-i izolam pe romani sau sa ajungem ca Romania sa fie izolata de celelalte tari”, a mai spus premierul.

In ultimele 24 de ore au fost raportate 614 cazuri de infectare cu noul coronavirus, numarul total al imbolnavirilor ajungand joi la 30.789.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here