Ludovic Orban, Nicolae Giugea si alti 15 parlamentari si-au dat demisia din PNL!

0
88

Fostul preşedinte PNL Ludovic Orban şi-a dat demisia marţi, alături de alţi 16 parlamentari care îl susţin, din partidul în care a activat timp de trei decenii. „Demisia nu este un sfârşit, ci este un început. Nu mă las, oricâte ameninţări am primit în ultimele luni”, a transmis Orban, adăugând că va începe o nouă construcţie politică „solidă”.

„Astăzi (nr. ieri) este pentru mine o zi crucială, o zi în care pur şi simplu am fost obligat să părăsesc partidul în care mi-am petrecut toată viaţa matură. Este o decizie pe care o iau cu mare greutate, pentru că în PNL am cei mai mulţi prieteni, cei mai mulţi oameni alături de care am luptat umăr la umăr, alături de care am suferit, alături de care ne-am bătut să susţinem ideile liberale, să oprim practic ciuma roşie să conducă România.(…)

Din păcate, colegii din conducerea PNL au trădat grav, au comis cea mai gravă încălcare a regulilor într-o democraţie. Au trădat oamenii care au avut încredere şi care şi-au pus speranţele în noi. Noi am câştigat alegerile cu un mesaj simplu – votaţi PNL că vă scăpăm de PSD, votaţi PNL pentru că vrem să dezvoltăm România… Conducerea Partidului a trădat aceşti oameni. A făcut cel mai grav lucru care se poate întâmpla într-o democraţie. Eu nu sunt un trădător. „, a declarat Orban.

„Azi (nr-ieri) mi-am depus demisia din PNL. Nu a fost o decizie ușoară, dar nu am putut face altfel. Prin alianța cu PSD, PNL și-a încălcat toate angajamentele pe care le-a luat față de alegători. Cel mai important capital al unui om politic este onestitatea sa. Nu pot să apar în fața oamenilor și să mă prefac că am uitat tot ce am spus până ieri.
Eu nu voi merge la braț cu PSD-UL!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here