Ludovic Orban : Nu am foarte multe economii, nu fac investiţii

0
62

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat joi că nu are foarte multe economii şi că nu face investiţii şi a spus că are o asigurare.

„Nu am foarte multe economii, nu fac investiţii. Am o asigurare, tipul de asigurare care atunci când ajungi la pensie primeşti nişte bani. În rest, în casă, maşina familiei e o maşină achiziţionată în 2007 sau în 2008, (…) nu prea am făcut investiţii. Mi-ar fi plăcut să joc pe bursă, dar nu avut nici timpul”, a afirmat Orban, la Palatul Parlamentului, întrebat în ce îşi investeşte economiile personale strânse de-a lungul anilor.

Întrebat când a fost ultima dată într-o vacanţă, Orban a menţionat în ultimii ani a avut vacanţe foarte scurte, de câteva zile fiecare.

„Vacanţa mea în 2017 cu familia a fost de 2 zile, vacanţa din 2018 de trei zile jumătate. E adevărat, am fost cu familia de revelion în 2020-2021 şi am stat trei zile la Sinaia. (…) Pentru anul acesta (cu vacanţa – n.r.) va fi complicat, pentru că avem calendarul de alegeri locale şi judeţene, iar după finalizarea, pe 10 august, a conferinţelor judeţene începe campania de prezentare a moţiunilor în filiale. E puţin probabil să beneficiez de vreo vacanţă”, a afirmat Orban.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here