Ludovic Orban: PSD-iștii sunt mândri de Ionel Arsene? Tac mâlc, după ce s-a prăbușit podul de la Neamț

0
285

Liderul Forța Dreptei, Ludovic Orban, îi atacă pe liderii PSD și susține că aceștia tac mâlc, în condițiile în care la Neamț s-a prăbușit un pod, iar județul este condus de Ionel Arsene (PSD).

“PSD, mândru de Arsene ?
Nu am auzit nicio voce din PSD care să zică ceva de Ionel Arsene, președinte PSD Neamț și președintele CJ Neamț, după ruperea podului de la Luțca. Ciolacu, Dâncu, Firea, Grindeanu, Stănescu au tăcut mâlc. Nici usturoi n- au mâncat, nici gura nu le miroase. Niciunul nu s- a arătat revoltat de nenorocirea produsă. Niciunul nu a criticat conducerea CJ Neamț. Niciunul nu s- a delimitat de președintele PSD Neamț. Niciunul nu i- a cerut demisia. O tăcere asurzitoare în PSD față de nefăcutele lui Ciorăpel.

Răspunderea lui Arsene pentru prăbușirea podului este evidentă pentru orice om de bun simț. Beneficiarul investiției este Consiliul Județean, condus de Ionel Arsene, inaugurarea podului după așa zisa reparație capitală și decizia de a da drumul la circulație îi aparține cu siguranță lui Arsene, firmele care au lucrat la pod sunt firme de casă ale PSD Neamț. Cu toate astea, conducerea PSD se complace într- o tăcere complice cu baronul de Neamț. Aceeași pasivitate care s- a manifestat și când a ars spitalul județean Neamț și țcacând Arsene a fost reținut și când a fost condamnat în primă instanță la 8 ani de închisoare.

De ce nu se debarasează conducerea PSD de astfel de personaje rău famate, care afectează negativ imaginea partidului și care duc la pierderi importante de voturi? Pentru că Arsene este de- al lor. Pentru că este un arhetip al PSD. Pentru că probabil a făcut multe servicii PSD, dintre acelea care nu pot să ajungă la cunoștința opiniei publice. Pentru că Ciorăpel știe probabil foarte multe despre colegii săi din PSD și este dispus să vorbească dacă o pățește.

Cazul lui Ionel Arsene nu este o excepție. PSD are o tradiție bogată în a face scut în jurul corupților din partid. Voturi împotriva cererilor de ridicare a imunității parlamentare, manifestații de solidaritate cu pesediști anchetați pentru afaceri de corupție, decizii ale instituțiilor statului controlate de PSD pentru a împiedica anchetele penale sunt nenumărate în istoria recentă a cleptocomuniștilor.
Cunoscând PSD, sunt convins că liderii PSD vor face orice este posibil pentru a îi scăpa pielea lui Arsene. De aceea, va trebui să urmărim cu maximă atenție derularea anchetei și să reacționăm energic la orice tergiversare a anchetei sau la orice tentativă de scoatere din culpă a prinicipalului vinovat.”, scrie Ludovic Orban.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here