Comuna Breznita-Ocol din judetul Mehedinti este o localitate caracterizata de multiple probleme si lipsuri, reflectand in mod trist o realitate aspra si neglijata. In ciuda promisiunilor si asteptarilor cetatenilor, comuna se confrunta cu o serie de dificultati in ceea ce priveste infrastructura, serviciile publice si calitatea vietii in general.

În mijlocul tumultului politic, un gest aparent simplu – tăierea unui banner – devine simbolul unei lupte acerbe. Într-o demonstrație de determinare și controversă, adversarii politici au tăiat în mod deliberat un banner care servea drept emblema unei campanii politice, atrăgând atenția și reacția rapidă a publicului și a observatorilor politici.

Intr-un mediu în care retorica polarizată și confruntările sunt tot mai frecvente, tăierea bannerului a devenit o reflectare simbolică a tensiunilor și a luptei pentru dominanță în arena politică.

In comuna Breznita-Ocol situatia este una tipica Olteniei dar in satul Magheru avem primul incident chiar daca campania electorala inca nu a inceput.

Candidatul AUR la Primaria comunei Breznita-Ocol a gasit banner-ul taiat in aceasta dimineata.
Dragomir Florin a mers la politie in acest sens si a cerut ca autoritatile sa isi faca datoria.

Luptele politice din comuna Breznita-Ocol au inceput! Dragomir Florin si-a gasit bannerul taiat..
Luptele politice din comuna Breznita-Ocol au inceput! Dragomir Florin si-a gasit bannerul taiat..
STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *