Magia Maradona încă nu s-a stins! Tricoul purtat de Diego Maradona când a înscris cu ”Mâna lui Dumnezeu”, vândut cu o suma record..

0
354

Tricoul purtat de Diego Maradona când a înscris cu ”Mâna lui Dumnezeu”, vândut cu mai bine de 8 milioane de euro
Tricoul a fost scos la licitație de fostul mijlocaș englez Steve Hodge la 36 de ani după ce a făcut schimb cu legendarul fotbalist la finalul partidei disputate în Mexic.

Licitația privind tricoul lui Maradona a început pe 20 aprilie și s-a terminat miercuri dimineață, fiind desfășurată online.

Steve Hodge a fost cel care a păstrat tricoul lui Maradona vreme de mai bine de 35 de ani, după ce făcuse schimb cu argentinianul la sfârșitul meciului, soldat cu o victorie de 2-1 a naționalei sud-americane.

mana lui dumnezeu

În minutul 51 al meciului jucat pe stadionul Azteca din Ciudad de Mexico, Maradona înscrie un prim gol, după un henț trecut neobservat de arbitru. Despre acel henț, fotbalistul declara că a fost „Mâna lui Dumnezeu”. Patru minute mai târziu, cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor a reușit să dribleze nu mai puțin de cinci jucători englezi, înainte de a marca un al doilea gol spectaculos, rămas în istorie drept „golul secolului”.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here