Malin Bot : B1 TV face cea mai mare ticalosie impotriva miscarii #rezist. PSD isterizeaza si da vina pe altii…

0
18

B1 TV a primit o „comanda” de la Sorin Oancea , patronul acestei televiziuni , sa asocieze miscarea #rezist cu panica creata de PSD . Jurnalistul independent , Malin Bot a avut un comentariu in care a explicat situatia actuala ..

„Este cea mai murdara manipulare a #MafiaMedia, impotriva maratonului civic #rezist.
Toata isteria cu termometrizarea e din Zombieland, intretinuta de propaganda Rusiei si grupurile de postaci PSD.
Nu are absolut nicio treaba cu maratonul civic #rezist. Am sunat la B1 si mi-au zis ca e o comanda , patronul da o dispozitie .
Nimeni dintre cei care au sustinut maratonul civic rezist ,dintre cei care au participat constant la maratonul civic rezist,ma refer la oamenii care au fost intr-un fel sau altul , liderii acestui protest , lider nu in sensul, ca nu a fost nimeni lider acolo ,nu exista o asociatie sau o entitate juridica , de aceea nici mizeria asta nu se poate reclama la CNA ,nu pot fi dati in judecata ,pentru ca rezist nu exista de iurea , exista numai de facto ,de drept nu are cine sa faca treaba asta . Probabil pe asta au si mizat ei , pot sa minta in societate si da nu patesc nimic .. „a explicat Malin Bot ..
Continuarea este in acest material video :

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here