Malin Bot : Efectul AUR asupra hăbăucilor, pe înțelesul tuturor.

0
200
60 / 100

Situatia in care ne aflam este una destul de complicata avand doua personaje care imbolnavesc deliberat mii de oameni cu isteria lor CapVid.

Liderul protestelor anti-vaccin din Zalău a fost infectat cu covid-19 si indeamna pe toti sa se vaccineze. Erno Kovacs este din Zalau si a fost alaturi de Diana Sosoaca aproape 2 ani de zile .
Organizatorul protestelor anti-COVID și anti-vaccin din Zalău a transmis, marți, pe contul său de Facebook un mesaj prin care îndeamnă toți oamenii să se vaccineze.

Jurnalistul Malin Bot explica acest fenomen !

„Şi când le explici că sunt induşi în eroare fac ca toți dracii. Se pare că numai patul de spital îi trezeşte la realitate.
Simion şi Şoşoacă îmbolnăvesc deliberat mii de oameni cu isteria lor CapVid.
Pe YouTube este editorialul video în care explic mai amănunțit fenomenul.

În acest context al găștilor infracționale din Parlament, Georgică Che Gargara, liderul-măscărici al grupării AURolace face astăzi o nouă manipulare cu nesimțire craă. Che Gargara declară AUR partid anticorupție sub pretextul că au înregistrat ei un deputat PNL care încerca să cumpere un deputat AUR ca să voteze împotriva moțiunii. Spun sub pretextul pentru că reprezentanții PNL au negat că vocea din înregistrările lui Georgică Che Gargara este deputatul PNL și cu măscăriciul de George Simion orice făcătură e posibilă. Mai mult, autorul înregistrării este deputatul AUR Titi ”Mână Lungă”, un parlamentar aurolac care a fost filmat fraudând votul din Parlament și votând la două mâini, în fals, pentru colegi. Așadar, un derbedeu cu credibilitate zero. Este însă probabil să fie și corectă înregistrarea și Titi Mână Lungă să nu mintă, nu exclud. Dacă e așa, e foarte grav. Însă atitudinea lui George Simion care spune, în acest context că AUR e un partid anticorupție, este o manipulare nesimțită.

AUR este singurul partid cu parlamentari infractori, condamnați pentru corupție, pentru violență, pentru crimă organizată. Liderul unui partid cu astfel de personaje băgate în parlament nu poate pretinde că partidul lui este altceva decât o gașcă infracțională. Deputatul AUR Mircea Chelaru este condamnat la 3 ani cu suspendare pentru infracțiuni de corupție prin care a furat case de la Armată. Simion l-a acceptat pe liste și l-a făcut parlamentar. Alt deputat de Bihor, Mihai Lasca, e condamnat cu suspendare pentru violențe de stradă și condamnat în primă instanță pentru infracțiuni de crimă organizată. Un alt senator AUR e judecat pentru trafic de droguri. Cu toate acestea, Georgică Che Gargara vine la TV cu vrăjeala pentru hăbăuci că AUR este împotriva corupției. Ceva mai nesimțit nu am văzut în politică, în 27 de ani de presă.” a scris Malin Bot.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here