Malin Bot : Procesul Colectiv a luat o turnură scandaloasă astăzi.

0
82

„Curtea de Apel a schimbat încadrarea juridică a faptelor, astfel încât cei vinovați de coșmarul consumat acum 6 ani vor lua pedepse mai mici.
Decizia instanței este suspectă în contextul comportamentului anormal al lui Popescu Piedone, politician care în ultimii ani a investit sume imense în propria propagandă, ca și cum are certitudinea că justiția va lua decizii în favoarea lui.

Piedone se comportă, după prima condamnare, total anormal, expunând convingerea că va avea un viitor politic în care are sens să facă investiții majore. O asemenea atitudine, în cazul unui politician condamnat în primă instanță la ani grei de pușcărie, nu poate să fie determinată decât de un aranjamdnt, o șmecherie, o asigurare certă că nu va ajunge la pușcărie.
Iată că la Curtea de Apel s-a făcut un pas concret, procedural, în această direcție. Este o „coincidență” foarte dubioasă. Dincolo de asta, din păcate pentru credibilitatea justiției din România, magistrații Curții de Apel București care se ocupă de acest dosar își bat joc cu ticăloșie și cinism de rudele celor uciși în incendiu și dau o lovitură teribilă credibilității sistemului judiciar românesc.

Tot efortul făcut de zeci de mii de judecători onești, care au emis în ultimii ani sute de mii de decizii și sentințe, bazate pe aplicarea onestă a legii, au făcut un efort de profesionalism aruncat la gunoi astăzi, printr-o singură hotărâre a unei singure instanțe, este adevărat, în unul dintre cele mai oribile cazuri din istoria României.” a scris Malin Bot pe pagina de socializare.

Malin Bot a explicat toate acestea intr-un video :

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here