Marcel Ciolacu cere ordine și disciplină pe litoral! Trebuie toleranță zero față de toți așa-zișii bombardieri!

0
99

Premierul Marcel Ciolacu reacționează la incidentele din ultimele zile de pe litoral, care au dus inclusiv la intervenții în forță ale jandarmilor și polițiștilor. Ciolacu cere toleranță zero pentru scandalagii și își exprimă solidaritatea cu forțele de ordine.

„Pentru că începe weekend-ul și probabil stațiunile de pe litoral vor fi din nou pline de turiști – vreau să fac un apel către forțele de ordine să fie foarte ferme în aplicarea legii. Oamenii vor lege și ordine. Trebuie toleranță zero față de toți așa-zișii bombardieri care fac scandal și confundă plajele cu maidanul. Polițiștii și jandarmii au toată susținerea mea și a tuturor oamenilor de bun-simț din această țară”, a declarat Marcel Ciolacu, în deschiderea ședinței de guvern de vineri, 18 august.

Mai mulți bărbați s-au încăierat pe plajă și a fost nevoie de intervenția polițiștilor și jandarmilor pentru a aplana conflictul. Oamenii legii au folosit gazele lacrimogene pentru a pune punct scandalului.

Un jandarm a fost filmat când punea la pâmânt mai mulți scandalagii. Conform unor surse din cadrul MAI, citate de Gândul, jandarmul are pregătire militară și a fost timp de 10 ani soldat de elită în Legiunea Străină. De asemenea, în tinerețe acesta a fost rugbyst la Mangalia și era unul dintre cei mai buni în activitatea sa.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here