Marcel Ciolacu, înaintea negocierilor cu PNL și UDMR: Ar trebui să ne grăbim să finalizăm aceste discuții în ceea ce privește primul ministru

0
103

Președintele PSD Marcel Ciolacu a declarat astăzi că discuțiile în privința premierului trebuie finalizate. Totodată, liderul PSD s-a declarat convins că astăzi se va finaliza discuțiile cu PNL și UDMR pe programul de guvernare.

„Ne dorim o coaliție funcțională și cred că deja ar trebui să ne grăbim să finalizăm aceste discuții în ceea ce privește primul ministru. Mi-aș dori un program clar cu prioritățile și urgențele românilor din acest moment (…) și pe urmă un program de guvernare pe termen mediu până în 2024. Astăzi, mai mult ca sigur se va finaliza acest program de guvernare pe toate capitolele. Mai mult ca sigur PSD va face astăzi un Consiliu Național unde va decide primul ministru desemnat, dar cel mai important este să nu construim ceva fără să ținem cont de nimic. Trebuie să ținem cont de voința românilor. PSD a câștigat alegerile generale”, a spus Marcel Ciolacu.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here