Marcel Iancu, reactie dura dupa comunicatul emis de CSU Craiova : Nu ne mai jigniti inteligenta !

0
121

Meciul dintre FCU Craiova si CSU Craiova a fost discutat de foarte multe persoane in spatiu mediatic insa Marcel Iancu este cea mai autorizata voce din tot acest peisaj.

Spre deosebire de multi oameni care au trecut pe la aceasta echipa, Marcel Iancu a fost presedintele echipei in cele 2 etape: in anul 2011 cand a fost exclusa in mod abuziv din fotbal de FRF si cand a fost reafiliata in 2017.

In urma unui comunicat emis de catre CSU Craiova, Marcel Iancu a scris pe reteaua de socializare:

Nu ne mai jigniti inteligenta !
U Craiova 1948 SA este fondata in anul 2013 ca si continuatoare de drept a activitatii fotbalistice a societatii fondata in anul 1948 exclusa in mod abuziv din fotbal de FRF in anul 2011 cu scopul vadit al falimentarii acesteia.
Dupa reafilierea echipei din anul 2017 am pornit activitatea fotbalistica din Liga 4 si am promovat in mod sportiv pana in Liga I.
Echipa voastra cu care vreti sa ne clonati CS U Craiova a fost infiintata pentru prima data in anul 2013 si nu are niciun istoric si nu este promovata in mod sportiv pana in Liga 2. In intreaga voastra istorie de 8 (opt ani ) ati disputat doua meciuri cu echipa de traditie, cel de duminica fiind cel de al treilea. Pentru a creea confuzii ati transformat si voi societatea afiliata la FRF in U Craiova 1948 CS, nicidecum cum va place sa va intitulati cu tupeu Universitatea Craiova.

Legat de suporteri.
Nu va sfatuiesc sa-i mai provocati prin diverse tertipluri pe suporterii din Peluza Sud, care niciodata nu au dat dovada de lasitate, si oricand provocandui puteti suferii grave avarii fizice si morale pentru ca ei va cunosc istoricul si familiile la toti dintre voi cei care acum va considerati invincibili, sau daca nu inventeaza ceva.
Cateodata doar Dumnezeu oranduieste lucrurile si le aseaza cum considera de cuvinta mai bine.

Despre meci.
Echipa voastra este mai omogena si va bazati pe obtinerea unui rezultat favorabil, dar va plangeti in mod perfid de un arbitraj partinitor noua, desi meciul nici nu s-a disputat pe teren.
Adrian Mutu si echipa au fost supusi la o tensiune psihica fara precedent, in scopul destabilizarii atmosferei. Daca o sa castige meciul, pentru ei este un bonus, pentru ca din rationamente fotbalistice e greu sa va bata fara Peluza Sud si suporteri in tribune. Deci indiferent de rezultatul partidei nu se schimba nimic din traditia fotbalistica craioveana, si dupa doua meciuri egale poate urma cel de al treilea meci egal, o victorie sau o infrangere pentru una dintre cele doua echipe.

In concluzie:
Stim ca sunteti echipa aristrocratilor craioveni, bucuresteni si de prin alte parti, dar duminica nu joaca banii, si nu marcheaza goluri banii.
Dorinta echipei oamenilor saraci, oamenilor de rand, a muncitorilor si a detinatorilor de adevar fotbalistic inregistreaza duminica o mare victorie in fata voastra, pentru ca echipa lor exista in fotbal impotriva tuturor piedicilor voastre si a camarilei voastre de sustinatori cu functii de stat. Patronul Adrian Mititelu aflat in mod ciudat acum dupa gratii, a investit in fotbalul craiovean mai multi bani decat toti contestatarii lui, dintre care unii doar au incasat bani din fotbal.

Sfarsit.
Desi hotarasem sa ma las de fotbal definitiv, ma bate gandul sa revin in fotbal, cand vad cati indivizi platiti regeste se considera atotstiutori, dar fac greseli manageriale de ucenici in fotbal.
Lasati vrajelile domnilor si treceti la fotbal !
Cu distinsa consideratie,
Marcel Iancu”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here