Marcel Puscas a facut anuntul ! Cand va avea FCU Craiova antrenor …

0
191

Egalul de pe teren propriu, 1-1 cu Hermannstadt, sinonim cu al cincilea meci la rând fără victorie în SuperLigă, l-a făcut pe Adrian Mititelu să lanseze un atac public la adresa lui Marius Croitoru, pe care-l consideră vinovat pentru situaţia precară în care a ajuns FCU Craiova.

FCU Craiova nu se grăbeşte în numirea noului antrenor, iar Marcel Puşcaş, a afirmat că înlocuitorul lui Marius Croitoru va fi ales în pauza SuperLigii României pentru Cupa Mondială din Qatar, adică peste aproximativ o lună. Până atunci, oltenii pot înregistra în continuare rezultate slabe în campionat, chiar din acest motiv.

Marcel Puşcaş a anunţat că va fi făcută o analiză atentă a numelor care sunt dorite de Adrian Mititelu şi Adrian Mititelu Junior, pentru că se vrea continuarea cu noul nume până cel puţin la finalul întrecerii. La nivel intern, FCU Craiova discută toate variantele posibile.

”În scurtă vreme o să fie numit şi un antrenor, în pauza competiţională pentru Mondial. Nu poţi să aduci un antrenor de pe o zi pe alta. Acuma suflăm şi în iaurt. Am avut patru antrenori sezonul trecut.

Jucătorii au invocat blocajul mental. Cu Rapid au jucat bine. Totul s-a întâmplat într-o săptămână. Dacă e vorba de pregătire fizică vom avea la dispoziţie pauza competiţională”, a declarat Marcel Puşcaş la Pro Arena.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here