Marcel Pușcaș: Toată lumea are contract până la 1 iunie!

0
317

Conform editie.ro, Marcel Pușcaș a vorbit la un post de radio despre viitorul jucătorilor, al oamenilor din club și al lui Nicolo Napoli.

FCU Craiova are ultimul meci al acestui sezon, partida cu Sepsi. Jocul se va disputa pe arena din Banie, luni cu începere de la ora 20:30. Marcel Pușcaș a vorbit și despre situația contractuală a lui Nicolo Napoli și a jucătorilor. „Nicolo Napoli a avut cu noi o jumătate de sezon foarte bun. Din punctul meu de vedere el este un antrenor foarte bun și va rămâne, dar ultima decizie o va avea patronul.

Probabil săptămâna viitoare domnul Mititelu și Nicolo vor avea o discuție și vor lămuri și această problemă. Toată lumea are contract pînă la 1 iunie, inclusiv jucătorii. Iar la majoritatea jucătorilor clubul are opțiunea de prelungire. Vom vedea ce se va decide la fiecare. Probabil sunt și câțiva jucători de care ne vom despărți. Van Durmen nu a impresionat în toamnă, dar și-a revenit și a făcut apoi meciuri bune. Marquet dă semne de revenire după o toamnă nefastă. Kovacic, Huyghebaert au jucat foarte bine. Nu mai vorbesc de Compagno și Bauza, iar ei au lipsit și vreo 10 meciuri din cauza accidentărilor. Și Achim”, a spus Marcel Pușcaș.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here