Marcel Puscas : Vin 10 jucători noi! Posibile transferuri pentru Universitatea Craiova : Christoph Schosswendter și Michael Madl ..

0
320

Directorul General al echipei Universitatea Craiova, Marcel Puscas, a declarat pentru TelekomSport, ca vor veni 10 jucători.

„Vor fi mai puţini jucători din Liga 1, mai mulţi străini. Din ce am parcurs ca hartă a jucătorilor români, cluburile cer trei sau patru sute de mii de euro, un milion chiar. De jucătorii U21 nu te poţi atinge. Atunci preferăm jucători din străinătate, din liga a doua din Germania, din Belgia, din Uruguay, din Argentina.

Sunt peste nivelul din Liga 1, raportul calitate-preţ e mai aproape de priorităţi. Săptămâna asta vor veni patru jucători, săptămâna următoare vor veni cinci.

„Ei vor veni probabil in integralitate din străinatate, poate unul sau doi din România”
Noi avem 21 de jucatori in lot, dintre care şapte Under 21, dar vor pleca patru sau cinci. Lotul va fi de 26-27 de fotbalişti, trebuie sa vină zece jucatori. Ei vor veni probabil in integralitate din străinatate, poate unul sau doi din România”, a transmis oficialul craiovenilor în direct la Look Sport.

Sursele ProSport susțin că Universitatea Craiova continuă, în culise, pregătirea unui lot de calitate pentru primul sezon în Liga 1 după mulți ani și că a început negocierile cu doi fundași centrali de la Austria Viena: Christoph Schosswendter și Michael Madl.

Cei doi sunt austrieci și au jucat câte un meci în naționala de seniori a țării lor, iar Adrian Mutu vrea să îl aducă măcar pe unul dintre ei pentru a adăuga experiență compartimentului defensiv.

Schosswendter are 32 de ani, iar Madl are 33 de ani. În plus, Adrian Mititelu nu ar trebui să plătească vreo sumă de transfer, pentru că fiecare dintre cei doi fotbaliști se află la final de contract cu Austria Viena.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here