Marcel Vela anunta ca s-a decis colaborarea cu Patriarhia Romana: Vom ajuta BOR la impartirea sfintelor Pasti si a Luminii Sfinte

0
46

Marcel Vela a anuntat, marti seara, ca Guvernul si Patriarhia Romana au ajuns la un acord pentru a colabora, de sarbatorile pascale. Angajatii MAI vor contribui, alaturi de clerici si voluntari, la distribuirea Pastilor si a Luminii Sfinte adusa de la Ierusalim, sambata seara.

”Acordul a fost semnat intre MAI si Patriarhie. Pentru a nu exista riscul raspandirii coronavirusului, MAI vine in sprijinul BOR executand misiuni de sustinere si ajutor pentru clerici si credinciosi. Vom ajuta BOR la impartirea sfintelor Pasti si a Luminii Sfinte aduse de la Ierusalim, in seara de Inviere.

Tinand cont de decretele prezidentiale si Ordonantele Militare, am semnat cu PF Daniel un acord de sustinere si sprijin din partea tuturor fortelor coordonate pentru stabilirea unor actiuni comune. Avand in vedere dorinta de a ”, a spus Marcel Vela.

Da o stea articolului !

 / 3 Privacy Policy
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
Citeste si ...  România după 15 mai. Marcel Vela, precizări importante despre măsurile de relaxare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here