Marcel Vela, dupa intalnirea cu Ludovic Orban, de la MAI: Banii din amenzile COVID-19 se duc la sanatate!

0
10

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat ca, in urma unei discutii cu premierul Ludovic Orban, s-a decis ca valoarea amenzilor date pentru incalcarea de catre romani a restrictiilor impuse de autoritati se va duce spre sectorul de sanatate. Marcel Vela a punctat ca valoarea sanctiunilor a depasit 600 de milioane de lei.

„Ludovic Orban a fost saptamana trecuta la MAI, am discutat (…) pentru a folosi acesti bani doar catre zona medicala, catre spitalele din Romania si catre situatii in care exista situatii vulnerabile”, a declarat ministrul de Interne, Marcel Vela, la Digi 24.

De altfel, Marcel Vela a precizat ca valoarea sanctiunilor COVID-19 date pe perioada starii de urgenta a depasit 600 de milioane de lei.

„De la debutul epidemiei pana azi au fost in jur de 300.000 de persoane sanctionate si valoarea amenzilor a fost 600 milioane lei. Cam 120 milioane de euro. Este o cifra imensa, dar depinde cum o evaluati. Suma asta, care poate fi considerata mai mare sau mica, este semnul ca am fost la datorie”, a declarat Marcel Vela la Digi24

Citeste si ...  Raluca Turcan: Angajament PNL- niciun copil nu va fi lasat in urma!

„La final vom afla cati romani au platit amenzile”, a mai spus Marcel Vela.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here